Редактор: e-mail: Кадър: 7/8 ТВПротестиращи младежи коментираха пред 7/8 ТВ причините да

...
Редактор: e-mail: Кадър: 7/8 ТВПротестиращи младежи коментираха пред 7/8 ТВ причините да
Коментари Харесай

Протестиращи: Нека ГЕРБ си тръгнат с морал. Пътищата не са на Борисов, а са платени с нашите пари

Редактор: 

e-mail: 

Кадър: 7/8 ТВ

Протестиращи младежи разясниха пред " 7/8 ТВ " аргументите да излязат на улицата и да изразят своето неодобрение. Част от тях са студенти в Софийския университет, които през днешния ден показаха недоволството си в акция.

" Тук сме през цялото време на митингите, с огромна част от хората сме се срещнали точно тук. Излязохме през днешния ден пред Ректората, защото усетихме, че някакви фокуса на митингите избяга от младите. За това взехме решение, че е време още веднъж да дадем силата на будното общество точно от наше лице. Проблеми в университета по отношение на нашата позиция нямаме, огромна част от сътрудниците не бяха разбрали за самодейността, която приготвяме. Те реагират доста положително и имаме доста поръчки за последващи акции и включване от тяхна страна. Надяваме се допустимо най-бързо да подадат оставка. Ние не ги поносим, по тази причина сме и тук на площада от Ден 1. Крайно време е да излязат ГЕРБ с морал и да си подадат оставката ", сподели един от студентите.

Друг пък отговори на Цвета Караянчева, която посъветва хората, които не харесват пътищата и метрото, направени от държавното управление на ГЕРБ, да вървят пеш: " Улиците и метрото не са на Бойко Борисов и ГЕРБ, а са основани с наши пари и евросредства. Те просто извършват своята служба, което са длъжни да вършат качествено и умело ".

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР